Wij zijn Compassion partner

Wij steunen compassion
Wat zijn we toch gezegend in Nederland. Voor iedereen in ons land is er medische zorg en hulp, maar helaas is dat niet overal in de wereld het geval. Er zijn landen waar mensen dagelijk omkomen van de honger en door een gebrek aan medische zorg. Wij als Online Harvest willen doen wat we kunnen doen om deze mensen te helpen. Als partner van Compassion gaan wij de strijd aan tegen extreme armoede. Eén van onze kernwaarden is een win-win situatie creëren in elke samenwerking. Dit willen op elk vlak doorvoeren in het bedrijf. Als wij voorspoedig zijn, dan zorgen we dat Compassion meegeniet van deze zegen.

Hoe we dit doen
Elke werknemer van Online Harvest helpt een kind in nood. Vanuit Online Harvest heeft elke werknemer een individueel kind waar hij of zij mee mag schrijven. Inmiddels steunen we een kindje in de Filipijnen & een kindje in het Dominicaanse Republiek. Het maandelijks sponsoren van onze kindjes geeft ons en het hele bedrijf een mooi vervuld gevoel, daarom blijven we hier ook zeker mee doorgaan en gaan we alleen nog maar meer kinderen helpen!

Over compassion
Compassion biedt hulp via de lokale kerk, waarin Jezus centraal staat. De lokale kerken waar Compassion door werkt helpt op elk gebied van het leven van deze kinderen: onderwijs, lichamelijk, emotioneel, sociaal, economisch én geestelijk.

NL - EN