Wij helpen je met adverteren op Instagram

Adverteren op Instagram is onmisbaar. Instagram is het snelst groeiende sociale platform. Vooral de jeugd tot 35 jaar is veel te vinden op het platform. Omdat Instagram bij Facebook hoort, zijn er ook op ‘Insta’ ontzettend veel targetmogelijkheden. We maken de advertenties passend en geschikt voor het medium. We gaan samen voor het maximale resultaat uit onze Instagram campagnes. Dit doen we door samen doelstellingen te bepalen, een juiste social media strategie te bepalen en gedurende de campagne-periode veel contact met jou als klant te hebben, zodat we snel kunnen schakelen. 

Waarom adverteren op Instagram?

Bullet points

Veel targetmogelijkheden

Omdat Instagram is gekoppeld aan Facebook, zijn er ook binnen Instagram ontzettend veel targetmogelijkheden om jouw doelgroep te vinden en aan te spreken. Je kunt hierbij denken aan het aanspreken van websitebezoekers, je klantenbestand of mensen die mogelijk gedesinteresseerd zijn in je bedrijf.
Bullet points

Groot bereik

Er zijn in Nederland miljoenen mensen actief op Instagram. Een platform waarop dagelijks miljoenen foto’s en video’s worden gedeeld. Instagram is dan ook het snelst groeiende social media platform van vandaag. Mis de slag niet, en begin vandaag nog met adverteren!
Bullet points

Prestaties zijn meetbaar

Alle prestaties van de advertenties zijn te meten en inzichtelijk te maken. Je kunt hierbij denken aan het meten van de clicks op de advertentie, de impressies & aankopen. Zo weten we precies wat we met het advertentiebudget hebben bereikt.

Voorbeelden

Waarom Online Harvest als partner?

 Ervaren consultants

 Goed klantcontact is een pré

 Een data driven bureau

 Transparant & eerlijk

 Samen voor het beste!

Meer informatie?

Voorbeeld van een gesponsord bericht in Instagram
Voorbeeld van een instagram adverentie

Klanten

Orange Popcorn Media
Logo van GODcentre Leiden
We werken voor LuitenFood
Stichting goandtell
Logo van Centipede Reclame Producties
Logo van LeJean
JM Golf logo
Logo van de Bubbeljungle
Levende Steen Ministries
Logo van het Rotterdams Philharmonisch Orkest
Jordi Timmers

Hulp nodig met adverteren op Instagram?
Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!

NL - EN